Tapasztalatom szerint a Tanácsadást akkor követi a következő kérdés: “És innen hogyan tovább?” , – amennyiben a hozzám fordulónak nincsenek eszközei a megtanultak kivitelezéshez. Ha a Tanácsadáson már kidolgoztuk közösen, mit akar és fog tenni, de a hogyan-nal nincs tisztában. Erre szolgál az 1/1-es, egyéni Tréning.

A legtöbben az előinterjú után kapásból az intenzív, 8-12 hetes tréning programok közül választanak a segítségemmel; hiszen az igazán gyors haladást és látványos minőségi növekedést így érhetjük el.

Küldetésként élem meg, hogy olyan, személyre szabható, jól használható, kidolgozott, kipróbált és bizonyított tudásanyagokat adok át Neked, amelyek az iskolából, a családi nevelésből sajnos kimaradtak. Ha ezeket anno elmondta volna valaki Neked, hogy hogyan segítenek élni ezek a technikák…egyáltalán, hogy vannak ilyen technikák, talán most nem is itt olvasgatnál…

Továbblépünk a kompetenciafejlesztés irányába azért, hogy meg tudd valósítani a Tanácsadáson gyártott terveket.

Kidolgozom legjobb tudásom szerint a személyedre szabott anyagot; nem használok sablonokat.  Ízelítő az eddig legkedveltebb témakörökből:

Korábban vállalati környezetben, majd területi vezetőként oktatásügyben, belső trénerként dolgoztam, később egy nemzetközi akadémián elméleti és gyakorlati oktatóként. Jelenleg ezeket az elméleti és gyakorlati tudásaimat ötvözöm, fejlesztem a tréneri munkámban a célközönségem igényeire hangolva; teljesen egyedi témákban, rendhagyó módon, kiemelkedő hatékonysággal.

Ha a fentiekből nem tudod eldönteni, mire lenne szükséged, de szívesen trénelnéd magad velem, kérlek beszéljünk.

Keress bizalommal és megtalálom vagy kidolgozom az általad elképzelt anyagot, amennyiben a kompetenciáimon belül van a kérésed.