Tapasztalatom szerint a Tanácsadást akkor követi a következő kérdés: “És innen hogyan tovább?” , – amennyiben a hozzám fordulónak nincsenek eszközei a kivitelezéshez. A Tanácsadáson már kidolgoztuk közösen, mit akar és fog tenni, de a hogyan-nal nincs tisztában. Erre szolgál a Tréning.

Küldetésként élem meg, hogy olyan, személyre szabható, jól használható, kidolgozott, kipróbált és bizonyított tudásanyagokat adok át Neked, amelyek az iskolából, a családi nevelésből sajnos kimaradtak. Ha ezeket anno elmondta volna valaki Neked, hogy hogyan segítenek élni ezek a technikák…egyáltalán, hogy vannak ilyen technikák, talán most nem is itt olvasgatnál…

Nálam a Tréning a Tanácsadás után következhet, ugyanúgy 1/1-ben. Továbblépünk a kompetenciafejlesztés irányába azért, hogy meg tudd valósítani a Tanácsadáson gyártott terveket.

  • A: alkalmi Tréning: azok körében népszerű, akikkel korábban már dolgoztam Kliensként vagy Hallgatóként és szeretnének egy alapos gyakorlást, ismétlést, az elakadásból kiutat. Ilyenkor olyan módszereket és gyakorlatokat kombinálok teljesen Rád hangolva, amire éppen a legnagyobb szükséged van.
  • B: Tréning sorozat: jellemzően 3-6-9 hónapos Tréningek, egyénre szabott időbeosztással

Legtöbb esetben én dolgozom ki konkrét elképzelés alapján a személyre szabott anyagot. Ízelítő a legkedveltebb témakörökből:

Korábban vállalati környezetben oktatásügyben, belső trénerként dolgoztam, később egy nemzetközi akadémián elméleti és gyakorlati oktató voltam. Jelenleg ezeket ötvözöm, fejlesztem a tréneri munkámban a célközönségem igényeire hangolva; teljesen egyedi témákban, kiemelkedő hatékonysággal.

Ha a fentiekből nem tudod eldönteni, mire lenne szükséged, de szívesen trénelnéd magad velem, kérlek böngéssz még itt is: Szolgáltatásaim.

Keress bizalommal és megtalálom vagy kidolgozom az általad elképzelt anyagot, amennyiben a kompetenciáimon belül van a kérésed.