Mit is jelent ez? 

Amennyiben úgy érzed, eljött az idő és nem várhatsz tovább – viszonylag tétlenül – a jelenleginél magasabb minőségben zajló mindennapjaidra, akkor nagyon jó helyen olvasgatsz. Ez egy teljes életmódváltást kínáló program, amelyben kapsz egy átvizsgálást a teljes életedről, és ahol eltérést, nem kívánt történéseket tapasztalsz, ott változtatunk rajta úgy, hogy én mozgósítom a Te rejtett tartalékaidat. /Igen, még azokat is, amelyekről most azt gondolod, nem is léteznek./

Ez azt jelenti, hogy VÁLTOZÁST okozunk. Ami nem működött, azt működővé tesszük; közös erővel. Én adom a legjobb tudásom, tapasztalatom és 100%-os figyelmemet Neked. Tőled a szintén teljes fókuszt kívánom.

 

Hogyan is zajlik ez? 

  1. Feltáró beszélgetést folytatunk az első Segítő Beszélgetés elnevezésű alkalmunk során, amelyre belejelentkeztél előzetesen és eldöntöm, én tudok-e a témádban segíteni Neked vagy továbbküldelek megbízható, számodra a leghatékonyabb fejlődést hozó szakemberhez.
  2. Amennyiben elegendő volt az első alkalom a feltáráshoz, személyedre szabható ajánlatokat adok Neked, amelyekből kiválaszthatod a számodra legszimpatikusabbat. Mik lehetnek ezek?
    • intenzív: teljes elvonulás többféle kivitelezési formában, jellemzően Tréning & Terápia hatékony kombinációjában, ahogy számodra és a lehetőségeidhez képest legmegfelelőbb. Részletekről érdeklődj itt: +36704660762
    • lépésről lépésre haladva: további személyes vagy online terápiás alkalmak; igény és szükség esetén külső szakemberek, partnerek bevonása.

Megjegyzés: mielőtt döntenél és elköteleződnél, lehetőséged van tájékozódni és ajánlatot kérni, amelyben rejtett költségek nem merülnek fel, mindenre kiterjedő ajánlatot kapsz.

Fontos: amennyiben a több alkalmas fejlődést választod, az alkalmak számának pontos meghatározása szakmailag bűnügy volna. 🙂 Természetesen be tudjuk határolni 80%-os pontossággal és néhány hónapnál nem tart tovább a teljes kezelés. Egyetlen felesleges szót sem váltunk az együttműködés során, jó hírben állok a gyors és hatékony együttműködés tekintetében.

Amennyiben felkeltettem az érdeklődésedet, bátran jelentkezz be és ránézünk, én vagyok-e a Te embered és miben tudlak támogatni Téged.

Várlak bizalommal és határtalan diszkrécióval! Azért, hogy adhassak Neked magamból, a tudásomból és mielőbb sokkal jobban érezd magad, mint korábban!

Keress bátran itt: 06704660762 vagy itt: beszeljunk@albertkinga.com vagy fb-on a Szemléletformáló Műhelyben: https://www.facebook.com/szemleletformalas/