A tanácsadást az ingyenes első beszélgetés után annak javaslom, aki el van akadva és a kérdéseire nincsenek válaszai, nincsenek tervei. Vagy vannak, de most nem működnek.

Annak ajánlom, aki nem tudja, MIT csináljon. 

(A Tréninget annak, aki azt is tudni szeretné, HOGYAN valósítsa meg a tervét.)

A tanácsadás elsődleges haszna, hogy végre elindulsz, belevágsz és nem várod a kezdéshez megfelelő időt.  Minden egyes elvesztegetett nap nem jön vissza. Minden egyes nap, amellyel már olyan eszközökkel birkózol meg, amelyek segítenek élni, ajándék lesz; magadtól magadnak.

Jellemzően 5 alkalom / témakör után valódi, tartós eredményeket produkálunk mi, együtt, közösen. Ha maradunk az alap tanácsadásnál, és nem kombináljuk mással, akkor 1,5 órás alkalmak keretében találkozunk néhány hetente; megbeszélés alapján.

A tanácsadás enyhíti a szenvedést, instant megoldást nyújt, mérhető, de csak azt mutatja meg, MIT tudsz tenni az adott helyzetben. Sokat segít, “életmentő” lehet; már 1-2 alkalom után határozottan érzed a változást, s az új irányt fogod látni, ezt garantálom.  Gyárthatunk “itt & most” megoldásokat és hosszabb távú terveket is. De a szokásaid ezalatt nem fognak megváltozni. Ahhoz tanulási folyamat is kell, ezt egyéni Tréning formájában tudom biztosítani Neked. Akinek elegendő annyi, hogy elérte a várva várt megkönnyebbülést, kész a terve a folytatáshoz és nem volt szüksége radikálisabb változtatásokra, az jellemzően nem “tanul tovább” és nem teszi fel a “Hogyan tovább?” kérdést, mert vannak eszközei a megvalósításhoz.

Jelen válságos helyzetben 2020.03.20-tól találkozhatsz velem már félórás időtartamokra is, rapid tanácsadás, segítő beszélgetés céljából; kizárólag online és akár bérletes verzióban is. Ezt azoknak ajánlom, akik tényleg csak ennyi időt tudnak lecsípni az idejükből, ennyi ideig tudnak most fókuszálni, de a gyors megkönnyebbülés elengedhetetlen számunkra!

Teljesen természetes, ha első olvasásra, laikusként azt sem tudod, merre indulj. Vajon elég lesz-e a tanácsadás, vagy válassz-e hozzá tréninget, esetleg kombináld a kettőt…?  A Szolgáltatásaim menüpontban találsz egy összehasonlítást.

Várlak bizalommal, kérdezz bátran, ha bizonytalan vagy:

+36 70 4660762