Teljesen természetes, ha első olvasásra, laikusként azt sem tudod, merre indulj. Vajon elég lesz-e a tanácsadás, vagy válassz-e rögtön intenzív Tanácsadás & Tréning programot… esetleg kombináld a kettőt…?  Az alábbiakban olvasottak segíthetnek, illetve a díjmentes előinterjúban mindezt pontosan megvizsgáljuk és döntést tudunk hozni az elindulásról.

Várlak bizalommal, kérdezz bátran, ha bizonytalan vagy:

+36 70 4660762; beszeljunk@albertkinga.com

 

 

 

Az alkalmi tanácsadást az ingyenes első beszélgetés után annak javaslom, aki el van akadva és a kérdéseire nincsenek válaszai, nincsenek tervei. Vagy vannak, de most nem működnek.

Annak ajánlom, aki nem tudja, MIT csináljon. 

(A Tanácsadás & Tréning intenzív programokat annak, aki azt is tudni szeretné, HOGYAN valósítsa meg a tervét.)

Az alkalmi tanácsadás elsődleges haszna, hogy végre elindulsz, belevágsz és nem várod a kezdéshez megfelelő időt.  Minden egyes elvesztegetett nap nem jön vissza. Minden egyes nap, amellyel már olyan eszközökkel birkózol meg, amelyek segítenek élni, ajándék lesz; magadtól magadnak.

Jellemzően 5 alkalom / témakör után valódi, tartós eredményeket produkálunk mi, együtt, közösen. Ha maradunk az alap tanácsadásnál, és nem kombináljuk mással, akkor 1 vagy 2 órás alkalmak keretében találkozunk jellemzően online, különleges esetben offline és megbeszélés szerinti ütemezés alapján.

Egy tanácsadás körülbelül 1,5 órás alkalmat jelent, egy témakörre fókuszál, enyhíti a szenvedést, instant megoldást nyújt, mérhető, de csak azt mutatja meg, MIT tudsz tenni az adott helyzetben. Sokat segít, “életmentő” lehet, tisztánlátást ad, s az új irányt is engedi láttatni, ezt garantálom.  A tanácsadás alatt “itt & most” megoldásokra fókuszálunk, hosszabb távú terveket itt nem gyártunk. A szokásaid ezalatt nem fognak megváltozni. Ahhoz tanulási folyamat, gyakorlás is kell, amit egyéni Tanácsadás & Tréning átfogó program formájában tudok biztosítani Neked.

Ám akinek elegendő annyi, hogy elérte a várva várt megkönnyebbülést, van már kész a terve a folytatáshoz és nincs szüksége komolyabb változtatásokra, az jellemzően nem “tanul tovább” és nem teszi fel a “Hogyan tovább?” kérdést. Tehát együttműködésünket ilyen esetben lezárhatjuk, hiszen nincs rám tovább szükség a haladáshoz, mert megy ez Neked egyedül is.

Várlak bizalommal, kérdezz bátran, ha bizonytalan vagy:

+36 70 4660762; beszeljunk@albertkinga.com