Speciálisan az üzletember, a vezető férfi, a cégvezető részére szóló ajánlatom egyedi megállapodás tárgyát képezi, teljes mértékben személyre szabva, tervezhető költségekkel, ütemezéssel, közös megegyezés alapján szabjuk a kereteket. 8-12 hetes programokkal dolgozom. Egy kötetlen, díjmentes perspektíva konzultációval kezdünk. Foglald helyet nálam egy félórás telefonos beszélgetésre: +3670 4660762; beszeljunk@albertkinga.com.

Azért az egyik kiemelt célcsoportom a vezető beosztásban dolgozó hős férfi, akinek felfelé ível a karrierje, s számos felelősségi köre közt igyekszik egyensúlyt teremteni, mert a managerek világában váltam felnőtté. Számos ismerettel rendelkezem róluk. A legféltettebb titkaikkal együtt. A legnagyobb nehézségeikkel, az örömeikkel, a dicsőségeikkel és szégyeneikkel is.  A vezetői lét számos áldása mellett a “sötét oldal” is teret nyer. Ezt kár is részletezni. Egyértelmű.  Számukra nyújtok hatékony támogatást.

Ismerem az első reakcióikat az első kinevezésük idején, illetve 5-10-15 év utáni vezetői pozicíóban töltött időt követően. A bizonytalanságtól a kiégésig, a kezdeti szenvedélyes törtetéstől a motiváció hiányáig.
Tudom, mire van szükségük ahhoz, hogy az életük építésével arányosan érezzék egyre jobban magukat. Hogyan tartsák össze a családjukat, a kapcsolataikat, és fejlesszék vitalitásukat. Erős női szakemberként így specifikálódtam: a 3 lépés megtartásával képes vagyok mélyíteni a tabumentes intimitást a legjobb eredmények elérése érdekében. Mögötted állok addig, amíg szükséges. De csak addig.
Időszakos, intenzív programokkal segítem és képessé teszem őket arra, hogy ezt önállóan továbbfejlesszék az együttműködésünk után is.
Természetesen a gyakorláshoz továbbra is biztosítom a teret, elakadás esetére. De akkor vagyok a legboldogabb, ha már nincs rám szükség és egyedül is megy.
Ha kíváncsi vagy, hogyan tudlak támogatni a minőségi növekedésedben, jelentkezz kérlek egy perspektíva konzultációra díjmentesen, amelynek végén dönthetünk az együttműködésről.
Jelentkezés hamarosan a www.albertkinga.com időpontfoglaló rendszerén keresztül. Addig is itt várom a hívásodat: +3670 4660762

Hangsúlyozom, nem üzleti tanácsadó vagyok, nem a számokkal foglalkozom. Az a munkám ebben a megbízatásban, hogy a vezető olyan erős és értékes ember tudjon maradni, aki valódi minőségi életet él a folyamatosan felfokozott feszültségek közepette is.

Miért dolgozz velem?

  • 10+ év nagyvállalati munka felsővezetők mellett
  • sikeresen azonosítom a fejükben lévő kérdőjeleket
  • köztük “nőttem fel”
  • ismerem a munkájuk kegyetlen terhes és felszabadultan örömteli részét
  • összefüggésrendszereket azonosítok a privát és üzleti életük között
  • segítek embernek maradni a kinevezések során
  • a ranglétrán történő felfelé haladás során számos belső, egyéni konfliktust oldok a produktivitás megőrzése érdekében
  • segítek összehangolni a vágyott privát életet a már meglévő és fejlődő üzleti életterülettel