Ez egy formabontó, prémium képzési anyag párok részére, amit a férjemmel alkottunk közösen, közel 10, ennek szellemében eltöltött idő után. Az emberek hatalmas százaléka küzd a kapcsolatában; tisztelet a “fehér hollóknak”.  Mi az elejétől fogva terveztük, hogy MÁSKÉPP élünk majd. Sok év munkájával és küzdelmével, tanulásával, sírásával és nevetésével, szégyenével és hibájával olyanná alkottuk Nektek ezt a terméket, ami Ti is könnyedén a kapcsolatotokra szabhattok. De vigyázat! Nem való mindenkinek. Ezt az első ingyenes beszélgetés alkalmával kifejtjük; nyugi! 😉

A “szabad szerelem” a mi értelmezésünkben egy olyan megélés a szilárd, alapjaiban kiválóan működő párkapcsolaton belül, amely egy időben hagy Téged élni, és élvezni az élet minden, számodra fontos területét anélkül hogy le kellene mondanod a felelősségteljes és hosszútávú összetartozás élményéről, a kiépített háttérországodról.

Autonóm individuumok számára ajánljuk, kiforrott egyéniségeknek, akiknek az élet elengedhetetlen része az újdonságok keresése, a több életterületen is szenvedélyes életút kialakítása, nyughatatlan fejlődni vágyással. Birtoklástól mentes felfogásban, de szoros kötelékekkel, a személyes tér tiszteletben tartásával.  Akik keresik vagy már megtalálták a kedvenc életszakasztársukat és velük kívánnak haladni egy darabig, vagy ki tudja meddig. Amíg építő és hozzáadott érték mindkét fél számára.

Hogyan zajlik egy ilyen szolgáltatás?

Mint minden termék az oldalamon, ez is személyre szabott ütemezéssel, tartalommal az adott témakörön belül. Előzetes felmérést követően tudunk ajánlatot adni a 3-6-9 hónapos bontásokban, offline és online találkozásokkal, rengeteg házi feladattal és éles helyzetekben gyakorlással.

 

Jelmondatunk: “Tedd meg és bánd meg, mielőtt megbánnád, hogy nem tetted meg.”

Bővebb információért keress bennünket bizalommal:

Albert Kinga és Major Gábor