Kedves Érdeklődő!

Az alapvetően erős és határozott férfi 1/1-es időszakos, intenzív háttértámogatója, tanácsadója & trénere vagyok és a törékeny pillanataiban segítem őt; mentális és fizikai vitalitása érdekében. Erejét rendhagyó módon maximalizálom, feszültségét minimalizálom; újra kezébe adom önmaga felett a kontrollt. Jellemzően online.

Az ügyfeleimmel közösen elért eredmények már 1-3 alkalom után életszerű tapasztalatokban, első körben vitalitásban jelentkeznek.
Annak ellenére, hogy nem üzleti tanácsadó vagyok, a várt haszon mind a magán-, és üzleti életükben egyértelműen érzékelhető.

Általában az üzleti világ 30-60 év közti sikeres, igényes szereplőivel dolgozom, 8 – 12 hetes programok keretében, akik a saját maguk legjobb verzióját alakítják ki velem. Majd működtetik magukat önállóan.

Érdekel, miben és hogyan tudlak Téged is támogatni?

Amennyiben megvan mindened, de mégis oly’ sok minden hiányzik, akkor itt az ideje a 23. órai prevenciónak.

Tudom, mi zajlik benned. Vállalati közép-, és felsővezetők, illetve kisebb cégek tulajdonosai között szocializálódtam. Láttam őket elmerülni, felemelkedni, vissza-, és lecsúszni, hatalmas sikereket elérni és megtartani, veszíteni, küzdeni; a legszélesebb mosollyal. Tudom, mi jár a fejükben amikor nagyon dolgoznak és amikor nagyon nem. Tudom, milyen hazamenniük; családhoz vagy üres otthonba.

21 éve kutatom, gyakorlom és tanulom az ember működését; ez idő alatt az erősségeim és gyengeségeim is kirajzolódtak e területen. Kiemelkedő erősségem, hogy a férfiak business életük során megélt folyamatos feszültséget erővé alakítsam bennük. A múltamat számos hálás vezető kövezi. Elmondásuk alapján jóval nyugodtabb, kontrolláltabb, kiszámíthatóbb, kreatívabb, vitálisabb életük van a velem való intenzív, időszakosan igényelt ciklusokat követően. Többen fogalmaznak így: “jobban tudok örülni az életemnek”.

Közös projektünk inkább fénysebességgel megtérülő munkatábor, mint wellness időtöltés.
Ha átengeded magad a közös munkánkba, azon leszek a legjobb gyakorlatias össztudásommal, hogy a leggyorsabb megtérülést és fejlődést érjük el közösen.

Titoktartási szabályzattal dolgozom. A személyedre szabottan legyártott, használatra kész stratégiákat úgy adom át, hogy közben képessé teszlek azok önálló használatára. Az ehhez szükséges, diplomára épülő szakképzettségen felül rendelkezem egy különös érzékkel. Úgy tudom megtartani a 3 lépés távolságot, hogy közben mélyítem a bizalmat. Ez egy kényes mondat, tudom. Lényege, hogy az együttműködés gyümölcsét a folyamat közvetlen és közvetett résztvevői is jóízűen fogyasztják.

Amennyiben szeretnéd visszanyerni, fejleszteni, maximalizálni az irányítási képességeidet, és ezzel egyidőben minimalizálni a feszültségedet, sőt szeretnéd vitalitással megtölteni az értékes életedet, írj rám, és beszéljünk a lehetőségeidről egy előzetesen egyeztetett, félórás telefonos perspektíva konzultáció keretében. Várom a megkeresésedet: +36704660762 és beszeljunk@albertkinga.com