Sorozatosan visszatérő eseményekkel, személyekkel, munkákkal, szerelmekkel, üzleti helyzetekkel találkozol?

Egy árva kukkot se értesz abból, mit keresel ott, ahol vagy és miért pont azokkal?

Szeretnéd a vágyott célodat elérni végre, dolgozol is érte vagy sem, de nehezen akar működni?

Igent mondanál? Csak nem mersz ugrani? Hidd el, veled ugrom de csak addig kísérlek, amíg már egyedül is megy, nem tovább! Ha még mindig IGEN, akkor most szólok, JOBB HELYEN NEM IS JÁRHATNÁL!

Ismerd meg magad! – ahogy a delphoi jósda egyik felirata is szól hozzánk. Kiegészíteném azzal, hogy már megvan minden válasz, ne máshol keresd! Magadban! Ó, igen, de hogyan jutok hozzá “magamban”? Itt jövök én.

Mielőtt bezárnád az oldalt, itt nem a jóslásról lesz szó. Ha ebben reménykedtél, csalódást kell okoznom.

Arról viszont annál inkább lesz szó, hogy saját magadat a legfontosabb segítőddé változtasd. Ami a köldökzsinórra nem volt odatűzve, azt most megkaphatod: HASZNÁLATI UTASÍTÁS saját működésedhez. Légy önmagad első számú szakértője! Benned van a motor, én megtanítalak azt beindítani.

JELENTKEZEM: 06704660762 vagy beszeljunk@albertkinga.com

Oké, ez mind frankó, de miből tudom, hogy ez tényleg jó lesz nekem? 

 1. Tudod, hogy miért úgy viselkedsz és reagálsz bizonyos élethelyzetekben, ahogy?
 2. Mit termel a tested stressz hatására és mit termel öröm hatására? Oké, és azt is, hogy miként fordíthatod át a stresszt örömbe 2 pillanat alatt?
 3. Ha van párkapcsolatod, miért pont vele vagy?
 4. Ha van munkád, miért pont ott és úgy és azt végzed, ahol és ahogy és amit?
 5. Tudtad, hogy a tested mikor és mit árul el rólad a szavaidon felül és hogyan bukhatsz le amikor ezek szembe mennek egymással?
 6. Érezted már, hogy a tetteid és a vágyaid nem igazán kézen fogva járnak? Tudod, hogy mi az oka?
 7. A gyerekkori álmaidat hány %-ban éled?
 8. Milyen viszonyban vagy a felmenőiddel és miért?
 9. Azok a dolgok, amelyekért dolgozol, küzdesz, hajtasz, sorra megvalósulnak?
 10. Akit szeretsz, viszont szeret Téged; annyira és úgy, ahogy Neked pont jó?

Hány kérdés talált be? A kurzus után az összesre választ kapsz, ígérem.

Ha nem várod ki a kurzus végét, akkor íme itt egy cikk amit szerintem ne is olvass el addig. 😉

 

Olyan módszert keresel, ami mindent egyetlen csapásra átalakít benned?

Szeretnél valós, földön járó, nem elszállt, praktikus, természetes és gyors módot a teljes felfogásod rendbetételéhez?

Eleged van már a temérdek kínálatból, és nem tudsz dönteni, melyiket válaszd?

Szeretnél valós infókat kapni hiteles forrásból és olyanra költeni a pénzed, amit egy életen át nem fogsz bánni?

Már érzel kellemetlenségeket, testi tüneteket, sorsodban megmagyarázhatatlannak tűnő jelenségeket és nem tudod, hogyan kezeld?

Ez egy alapkurzus, amelynek a legfőbb nyereségei számodra:

 • Az életed rohamos ütemben fejlődni kezd, teljesebb életet fogsz élni!
 • Jobb leszel a munkádban, a kapcsolataidban (család, pár, munka, baráti).
 • Megtanítalak több pénzt “keresni” és garantálom, hogy a kurzus után abbahagyod az önmagad elgáncsolását, szabotálását, korlátozását.
 • Jobban fogsz tudni szeretni, beengedni, bízni, udvarolni és ölelni. Hogyan? Logikusan felépített, tudományos alapokon nyugvó módszerrel, teljesen érthetően átadom, hogy könnyedén használhasd a magad javára! Megtanítalak:
 • “semmi dobozolni”; hogy ne agyalj folyton, amikor pihenhetnél is! 
 • Segítek értelmezni az érzelmeidet! De csakis akkor, ha a tanult technikákat működteted, hiszen ezt az egyet nem tehetem meg helyetted. “A Te lábaddal Te tudsz lépni.” MŰKÖDTESD, MERT MEGÉRDEMLED! 
 • gondolati-, és érzelmi világodat újrarendszerezzük; kitakarítjuk a már lejárt, szabotáló tartalmakat és helyükbe támogatókat teszünk, amik előre visznek! (Rossz mintázatok szülőktől, neveltetésből fakadóan, stb.)
 • soha többé nem kell elnyomnod magadban olyat, amiről azt hitted, rossz! Szabadabb leszel életed minden területén! Vagyis ezek után könnyedén vállalod fel igényeidet, vágyaidat és bátorsággal kiállsz ezekért.
 • költséghatékony, hiszen eszmei értékkel bír és pénzben nem kifejezhető, amennyivel gazdagabbá válsz. Életre szóló eszközt kapsz, mindössze ennyiért!
 • tudományosan bizonyított, természetes módszer, semmi elszállt spiri-miri-buli, ezt megígérem. Lesznek érdekességek és bazi nagy meglepetések, de mind a tudomány jegyében.

Magyarra fordítva előhúzom belőled azt a személyiségedet, akiről mindig is tudtad, hogy ott él benned, de nem volt hozzá hívószavad. Ez a valaki lesz az, akit már gyermekkori álmaidban is a kincses térképen keresgettél, s azt hitted, egy ládában lakik a tengeren túl.

 

Az esetleges mellékhatásokról kérem kérdezze meg előadóját, trénerét! 😉 

Ilyenek fordulhatnak elő a kurzus után:

 • réges-rég lejárt lemezeket fogsz a kukába dobni (=kapcsolatok, munkák, tárgyak, élethelyzetek)
 • picit fájni fog, mint egy darázscsípés, de gyorsan múlik a hatása és erősebb leszel tőle
 • állati jól fogod érezni magad a bőrödben
 • irigykedő, vágyakozó tekinteteket és megjegyzéseket kapsz majd
 • anyagilag, érzelmileg, intellektuálisan is kinyílsz és befogadó, megengedő leszel
 • hatékonyabban fogod tudni menedzselni, érvényesíteni magadat
 • meggyőzőbb leszel, hiszen Te magad válsz egyre hitelesebbé
 • játszi könnyedséggel fektetsz energiát abba, amibe csak szeretnél (egészség, célok, szerelem, tanulás, sport, szokások, emberi kapcsolatok)

HATÉKONYSÁG: 99 %  Miért “csak” ennyi? Mert az az 1 % az mind a Te szándékod. Én csupán 99-et tudok beletenni.

JELENTKEZEM: 06704660762 vagy beszeljunk@albertkinga.com

 

Kétségek járnak át? Most az agyad szinkronhangja leszek:

“Mi van?? Te most azt akarod nekem beadni, hogy ez mind lehetséges? Ennyi idő alatt ennyiért? És még ha ez így is van, vajon képes vagyok-e megtanulni azt, amit nyújtasz nekem? Mégis mikor lenne rá időm? És pénzem? ésésésésés…? Ne már! Ez hihetetlen, hogy ennyire jó legyen. És basszus mi van, ha ennyi minden megváltozik körülöttem? Én csak boldog akarok lenni, nem ennyi mindent egyszerre!”

Aha, jó. Nyugi, ezen mindenki átmegy jelentkezés előtt. Aztán később már együtt jót röhögünk a fenti sorokon és hálás leszel magadnak, hogy összehozott velem és a módszerrel a sors. Egy fontos dolgot ne felejts el: ez egy tanulható eszköz, de a gyakorlást nem úszod meg. Ez a titka, semmi más. Minden másban segítek!

 

JELENTKEZEM: 06704660762 vagy beszeljunk@albertkinga.com

 

Ki lesz az oktatód, a mentorod? 

Albert Kinga vagyok, ebben a kontextusban az elme edzője és méregtelenítője. Azért, hogy soha többé ne gondolkodj hülyeségeken, csak akkor amikor önfeledten játszol! Azt meghagyom Neked. De a többi nem odaillő tartalomtól megszabadítalak és rendet rakunk a fejedben.

Hogy ne érezd veszélyben az agyad, tudnod kell, hogy világszinten az egyik kiemelkedő iskolában (International Hypnosis and Hypnotherapy Academy) szereztem jogosultságomat ahhoz, hogy Téged megtaníthassalak, miként találj rá arra, akit mindig is kerestél magadban. Engem az a Roy Hunter és Kun Attila tanított, akik Domján Andrist is (Agykontroll) és a hipnózis területén egyedülálló, még élő oktatók a világon.

Szabadelvű nő vagyok a negyvenes évei közelében, aki ennek a hivatásnak, továbbá a pihenésnek, szerelemnek, EGÉSZ-ségnek és a bőségnek szenteli minden idejét.

Nem volt ez mindig így. Azért találtál meg, hogy az általam lerótt 84 feleslegesnek tűnő körtől megkíméljelek és ne futkározz ahelyett, hogy a saját életedet boldogan élnéd! Gyúrtam Neked egy kiváló, személyre szabható módszert, amelybe raktam a kurzus anyagát, az idevágó tudásomat és a személyiségemet, támogató és együttérző, de kellő szigorral átszőtt hozzáállásomat és azért némi humort is, hogy ne unatkozz az óráimon!

Korábban itt találkozhattál velem:

http://www.feminakademia.hu/szakertok/

http://www.magyarhipnozisakademia.com/bemutatkozunk/rolunk.html

https://hypnotistexaminers.org/approved-schools/hypnotherapy-training-schools-outside-the-united-states/

 

JELENTKEZEM: 06704660762 vagy beszeljunk@albertkinga.com

 

Adhatok egy csöpp ízelítőt a kurzus anyagából?

 • Az önbecsülés és az önértékelés megváltoztatásának mikéntjei (ha magadban nem hiszel, nehéz lesz bárkiben, bármiben…)
 • A saját psziché motiváló erejének felismerése (=ha nincs külső hajtóerő, hogyan gyárts magadnak…?)
 • A tudatalatti elme funkcióinak, működésének megértése (=használati utasítás önmagad viselkedésének egyre jobb értelmezéséhez és működtetéséhez) 
 • A VALÓDI pozitív gondolkodás, a tudatos jelenlét (mindfulness) titka és alapja
 • A szavak hatalmának valódi ereje (=amit gondolsz, azzá leszel)
 • Az elme és test valós kapcsolata (hogy megértsd tested jelzéseit és elkerüld a betegséget vagy ki tudd húzni magad belőle; önerőből).
 • Hipnózis alapismeretek (a test egyik legegészségesebb állapota, napi 2x akaratlanul is benne vagy)
 • A hipnotikus állapot megismerése, az első igazi direkt hipnotikus relaxálás átélése, gyakorlása szakértői kísérettel (a tökéletes önprogramozás érdekében, hogy soha többé ne a körülmények áldozata légy, hanem a saját életed irányítója)
 • Az önhipnózis technikáinak, módszereinek megismerése, (hogy hátralévő életedben önmagad fejleszd) 
 • Hitrendszerek pozitív újra programozása, (hogy megtanuld, hogy soha többé ne korlátozd magad a sikereidben és végre guruljon az a szekér!)

 

Na most már beszéljünk a piszkos anyagiakról is!

 • Ha nem gyakorolsz a kurzus után a tanulás-gyakorlás-tanulás-gyakorlás folyamatok mentén, akkor kidobott pénz, ez tuti.  Nyelvet sem kizárólag a nyelvtanárral tanulsz.  (Apropó, tudtad, hogy ma egy újabb idegen nyelvet elsajátítani vállalható szinten kb. 1,5 év,  400 óra és kb. 1,5 millió forint…?)
 • Ezzel a kurzussal pár hónap alatt (Hozzád igazított időbeosztással) kapsz jól alkalmazható praktikus tudást és minden segítséget a gyakorláshoz. Olyan, mint egy startup. Nagy potenciál, nagy lökés.
 • A kurzus alatt megszerzett ismeretekkel megspórolsz magadnak egy csomó felesleges kört, időt, energiát és sokkal célirányosabban fogsz a boldogságod útján haladni.
 • Ez a döntés a Te felelősséged. Kezedbe kapsz egy univerzális kulcsot, hogy az összes saját záradat nyithasd vele! Te fordítod el a zárban, nem én.
 • Soha többé nem érzed majd, hogy bármi is “miatta” történik. Elvállalod a felelősséget saját életedért és soha többé nem törekszel a másoknak megfelelésre! Ugye, ez milyen nagyszerű? (Én már jó ideje ezt élem, de nem volt mindig így!)
 • Sokkal jobban “egységben” leszel magaddal, mint valaha korábban! Szemléletmódod változása a céljaid jóval hatékonyabb elérését segíti majd.

 

De mi az ára, mondd már!

Több csomagot terveztem Neked (alap és haladó), hogy jobban igazíthasd a lehetőségeidhez és az élethelyzeteidhez:

 • alap
 • haladó
 • prémium (+ csomagban váltható gyakorló napokkal)

Kizárólag egyénileg oktatok, így tudod igénybe venni, mert teljesen személyre szabott, ahogy az ára is. Kérj egy előzetes díjmentes online vagy offline felmérést. Ezt követően részletes árajánlatot küldök.

 

JELENTKEZEM: 06704660762 vagy beszeljunk@albertkinga.com

 

Korán kelők kedvezménye:

 • 30 nappal kezdés előtt teljes összeget befizetőnek -10 %!
 • Aki 60 nappal korábban kel, -15 %-ot kap!
 • A 90 nappal előbb -20% a jutalma!

Egyéb kedvezmények: 

Helyszín: 2020.03.20-tól kizárólag online érhetsz el a rendkívüli helyzetre való tekintettel. A helyzet lezárását követően Tihanyban tudunk együtt dolgozni személyesen.

 

Apróbetűs rész:
*A jelentkezés a megállapodás szerinti rész-, vagy teljes összeg átutalásával/befizetésével minősül megrendelésnek, helyedet így tudod biztosítani. A megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül. A befizetett összeg nem jár vissza, de egy éven belül felhasználható, átruházható. További részletekről érdeklődj nálam.
A megrendelt szolgáltatásról szóló számlát alanyi adómentes vállalkozásból állítom ki, ezért nulla %-os ÁFÁ-t kell fizetned.