Üdvözöllek Kedves Érdeklődő!

Megtisztelő figyelmed, bátorságod és kiváncsiságod arról tanúskodik, hogy érdekel, mit tehetsz a jelenedben a szebb jövődért.

Albert Kinga vagyok, értékmentő tanácsadó & tréner. Munkakapcsolatunk tegeződő, közvetlen lesz; ezt kérlek fogadd el.

Az “értékmentés” fogalmáról és keretrendszeréről frappánsan:

  • érték: az alanyom
  • mentő (és fejlesztő): a szakember énem
  • hálás: az alanyom és a szűkebb-tágabb környezete
  • 3 lépés távolság: elengedhetetlen, mert tiszteljük egymás határait
  • bizonyos fokú intimitás: szükséges, mert enélkül nem jutunk az elvárt eredményre

Az évek során egyértelműen kirajzolódott, hogy szakmailag két területen tudok kiemelt teljesítményt nyújtani a jellemzően 30-60 éves korosztály körében. Az időm nagyrészében online dolgozom, jellemzően az intenzív 8-12 hetes, illetve féléves programok keretében. Erről bővebben itt olvashatsz.

 

Hiteles szakemberként fontosnak tartom, hogy a privát szférámban is éljem mindazt, amit tanácsként, tréninganyagként átadok.  (Szolgáltatásaim listáját itt találod.) Nem csak a száraz, elméleti papírlapok tömege áll mögöttem. Ezért is tudom igazán erősen átérezni azt, amiben nyakig benne vagy. Számos képzettség, végzettség és értékes életszagú gyakorlati tapasztalat áll rendelkezésemre, amelyek közül kiemelten a diplomára épülő ontológiai coaching a kedvenc eszközöm. Ez kiváló stratégiai tervezést tesz lehetővé a különböző életterületekre vetítve. Egy halom olyan tudást tartalmaz, amely kimaradt az iskolai, családi nevelésből. Mérhető, tartós, magas haszonértékű, praktikusan beépíthető formában.

Amennyiben kíváncsivá tettelek, várlak egy ingyenes rövid előbeszélgetésre.

Albert Kinga 
értékmentő tanácsadó & tréner
0670 4660762
beszeljunk@albertkinga.com