“Azt hiszem, az embernek saját kezébe kell vennie az életét.” (Athur Miller)

Elsősorban összefüggéseket vizsgálok, mintázatokat fedezek fel; az ontológiai (=életszemléleti) iskolához tartozom. Stratégiai tervezéssel megyünk, projektalapú gondolkodással és olyan terveket gyártunk Veled, Neked az aktuális témakörödhöz, kérdésedhez igazítva, amelyek segítenek Neked jól élni. Így rávilágíthatok elakadásaid és visszatérő kérdéseid gyökerére úgy, hogy közben nem érzed magad béna, elesett helyzetben. A hivatásom számomra komoly küldetés, ám laza hangulatot teremtek a megnyílásodhoz. Tucatnyi módszerből keverem ki Neked személyre szabva azt, ami Neked éppen most kell (Lsd. szakmai hátterem). Hangsúlyozom, témakörönként akár 5 alkalom után valódi, tartós eredményeket produkálunk.

“A vizsgálódás nélküli élet nem embernek való élet.” (Platón)

Célom, hogy segítségemmel Te lásd meg a saját megoldásaidat, majd aktiváld saját belső erődet a kreatív eredményesség érdekében. Mielőbb légy önálló és ne függj tőlem, ez fontos! Csak addig fogom a kezed, amíg erre szükséged van. Később kérhetsz kontrollt alkalmat, de nincs évekig tartó folyamatos kontaktunk.

A mindenképpen szükséges, előzetes ingyenes felmérést követően teljesen személyre szabott összeállításban kapod azt a tanácsadási vagy trénelési módot, ami számodra pont most, pont a legértékesebb és leghatékonyabb. Kérhetsz “itt & most” jellegű rövidtávra szóló vagy több éves tervezést is.