“Azt hiszem, az embernek saját kezébe kell vennie az életét.” (Athur Miller)

Elsősorban összefüggéseket vizsgálok, mintázatokat fedezek fel; az ontológiai (=életszemléleti) iskolához tartozom. Stratégiai tervezéssel megyünk, projektalapú gondolkodással és olyan terveket gyártunk Veled, Neked az aktuális témakörödhöz, kérdésedhez igazítva, amelyek segítenek Neked jól élni. Így rávilágíthatok elakadásaid és visszatérő kérdéseid gyökerére úgy, hogy közben nem érzed magad béna, elesett helyzetben. A hivatásom számomra komoly küldetés, ám laza hangulatot teremtek a megnyílásodhoz.  A 21 év tanulás, majd a későbbi gyakorlat alatt szerzett tucatnyi módszerből keverem ki személyre szabva azt, ami Neked éppen most kell (Lsd. szakmai hátterem Ezen a linken az összes felhasznált módszer felsorolását is olvashatod.) Hangsúlyozom, már az első néhány találkozást követően valódi, tartós eredményeket produkálunk a közös munkánk során.

“A vizsgálódás nélküli élet nem embernek való élet.” (Platón)

Célom, hogy segítségemmel Te lásd meg a saját megoldásaidat, majd aktiváld saját belső erődet a kreatív eredményesség érdekében. Mielőbb légy önálló és ne függj tőlem, ez fontos! Csak addig fogom a kezed, amíg erre szükséged van. Később kérhetsz kontrollt alkalmat, de nincs évekig tartó folyamatos kontaktunk.

A mindenképpen szükséges, előzetes ingyenes felmérést követően teljesen személyre szabott összeállításban kapod azt a tanácsadási vagy trénelési módot, ami számodra pont most, pont a legértékesebb és leghatékonyabb. Kérhetsz “itt & most” jellegű rövidtávra szóló vagy több éves tervezést is:

 • előzetes bejelentkezéssel tudlak fogadni.

Félórás előinterjú:  Kérlek foglalj időpontot egy díjmentes, telefonos előinterjúhoz itt: +36704660762. (Hamarosan foglalórendszerben is meg tudod ezt tenni.) Itt a kérdéseidet járjuk körbe, ismerkedünk egymás hozzáállásával, honnan hova akarsz eljutni. Beszélek majd a munkamódszereimről és arról, hogyan tudunk együtt mérhető, látványos ereményeket elérni. Így könnyedén hozhatunk döntést az együttműködésünkről. és tudok-e abban segíteni. Ha az derül ki, hogy nem én leszek “a Te embered”, akkor segítek megtalálni a Neked a megfelelő szakembert; nem hagylak magadra a kérdéseddel. Az előinterjú után, jellemzően online és kivételes esetekben offline szolgáltatások keretében dolgozhatunk együtt, személyre szabott, átfogó programok keretében. Megértésedet köszönöm. 

 •  Tanácsadás & Tréning:
  • teljesen egyedi, személyre szabott ajánlatban kapod az átfogó programodat, jellemzően online találkozásokkal:
    • intenzív 8 – 12 hetes/alkalmas
    • és féléves programokkal, kapacitáshoz igazított ütemezéssel!

Ha abban a kivételes helyzetben vagy, amikor elegedő 1-2 alkalom a vágyott, konkrét eredményhez, abban az esetben alkalmi ülésekre biztosítok lehetőséget Tanácsadás és/vagy Transzformatív Coaching keretében. 

 • Hamarosan újdonságokkal is érkezem:
  • Kriston Andrea hallgatójaként Férfi és Női Intim Torna Trénernek tanulok a Kedves Vendégeim alhasi védelméért és fejlesztéséért; várhatóan 2020. ősztől oktatom egyénileg és csoportban is. Andrea 34 éve fejleszti és oktatja a saját módszerét. Elmondása szerint: „ Az alhas egészségét szolgáló egészségnevelési módszer, mely a medencefenéken elhelyezkedő harántcsíkolt izmok testtudat fejlesztő, karbantartó tréningje a kontinencia képességek fokozására, a szexuális egészségért és a medence szervek megfelelő helyzetének megtartása érdekében. Prevenciós és önrehabilitációs módszer
  • Intenzív Body & Mind Tréning … (részletek később)