Az ide illő válasz elsősorban a Te fejedben keletkezik majd. Addig is 11 érv, amit fontolj meg kérlek, ha háttértámogatót keresel a személyemben:

 1. kevesebb elmélet, jóval több gyakorlat, nem mindennapi gondolkodásmód és nincsenek illúzióim, “csak” terveim
 2. azt élem, amiről beszélek és nem értek mindenhez is; kompetencia határomon belül dolgozom
 3. tudom, milyen elkezdeni alulról; kimerítő fizikai és szellemi munkával
 4. tudom, milyen mérgező környezetben dominánsak és roppant gyengék között élni
 5. a pokol 9. bugyrából indulva alakítottam ki önállóan a magas minőségű érzelmi, értelmi életemet
 6. reprezentatív minta alapján jó a humorom; de ezt majd Te eldöntöd. Igen, fontos ez is.
 7. számtalan sérüléssel és belső konfliktussal teli életet éltem sokáig
 8. tudom, milyen megbetegíteni és meggyógyítani magamat
 9. ismerem az alkalmazotti és a vállalkozói létet
 10. a “km órámban” eddig van 21 év folyamatos fejlesztés, tanulás és ez csak növekszik
 11. kompetenciáimat a tanácsadó, tréner szakterület hazai és külföldi legkiválóbb iskoláiban bővítettem, az alapdiplomámra ezekből építkeztem.

Szeretném Neked átadni mindazt, amit én is megtanultam, amíg kihámoztam magamat a saját nyomorúságosnak megélt helyzetemből. (Bővebb érdeklődés esetén a privát énemről itt, a szakmairól pedig itt olvashatsz.) Mélységesen együtt érzek Veled abban, amiben benne élsz most nyakig. Olyan tapasztalat csomag és lexikális, illetve gyakorlati tudásanyag van a birtokomban, amelyet személyre szabok Neked, hogy Te is kijuss a saját útvesztőidből; gyorsan, hatékonyan és végérvényesen!

Nem vagyok megélhetési “szakember”. Nem vállalok el mindenkit és korlátozott létszámmal dolgozom egy adott időszakon belül. Nincs túlvállalás, vállalkozóként több lábon állok, a kiégés ellen tisztességesen színes életet élek, illetve passzív jövedelmem is azt szolgálja, hogy eleget pihenjek, és dolgozzak; arányaiban és minőségében.

Összességében, ha velem kezdesz dolgozni, kínálok Neked egy igen magas minőségű életet, ha fel vagy rá készülve. Mert ez nem mindenkinek való, az egyszer biztos. Nézzük meg, hogy mire vagy nyitott és befogadó, mivel tudsz azonosulni, mire vágysz és miben vagy most. Beszélgessünk 30 percet díjmentesen, mielőtt belevágunk a közös munkába, s válasszunk egy Neked testhezálló irányt a kezdéshez.