Pár napja meglepetések sorozatát élem! Feldobtam kedves ex-, és jelenleg hozzám ellátogató klienseim felé a visszajelzések (http://albertkinga.com/visszajelzesek/) témát.  Legnagyobb meglepetésemre több érkezett be, mint vártam. Ahogy át tudom olvasni, folyamatosan töltöm fel ezeket, hogy láthassátok, visszaolvashassátok magatokat és ezzel is segíthessünk másokat, akik még a hezitálnak.

feedback-1213042_960_720

Mivel az én tevékenységem már szerencsére nem is annyira merőben újdonság hazánkban, mint amennyire ismeretlen sokak előtt. Az albertkinga.com egyre fejlődik, finomodik, tartalommal bővül, kontrollálható forrásokkal tarkítva, ezért érdemes visszatérni, újra és újra olvasgatni, barátkozni a kiemelkedően hatékony, egyszerű módszerekkel.

Ezzel együtt előfordul, hogy félelempsychology-1580252_960_720mel tölti el az embereket, vagy nem rendelkeznek pontos információval a hipnoterápia és a segítő beszélgetés lényegéről és áldásos hatásairól, vagy arról sem, hogyan is támogatom én embertársaim előrehaladását, fejlődését, gyógyulását, rehabilitációját, az élethez való hozzáállásuk reformálását, illetve a saját maguk transzformációs folyamatait. Ezért szeretném, ha minél többetek felé eljutna lehetőleg nem csupán az oldalamon található bőséges leírásaimon keresztül az én tollamból, hanem a nálam megfordulók keze nyomán egyaránt. Nyilvánvalóan etikai csődeljárás volna a személyazonosság kérése. Nem tehetem, ezt köszönöm, ha megértéssel kezelitek.

Aki vállalja a nevét, aki nem, mindenkinek gift-548293_960_720meglepetéssel szolgálok, ha szán pár percet annak szavakba öntésére, hogy mit él éppen és mit élt meg eddig az én segítségemmel, s honnan hova jutott el, vagy egyszerűen csak arról, milyen érzés velem, nálam együtt dolgozni a saját megoldandó feladatain.

Hálásan köszönöm, ha ezzel támogatjátok a többi ember életét és rejtett módon a saját magatokét is. Hiszen azzal, hogy megfogalmazod, elismered újra a saját sikereidet is. Ha kedvet érzel, hogy kifejezd őszinte gondolataidat: beszeljunk@albertkinga.com, s ugyanitt tudsz nyilatkozni az oldalamon történő publikálás engedélyezéséről is.

(kép forrás: Pixabay)