Kedves Érdeklődő!

Amennyiben nem közvetett, céges megbízotton keresztül, hanem saját elhatározásból, privát céllal szándékozol megkeresni, az alábbi lépéseket javaslom együttműködésünkre vonatkozóan, miután beleolvastál a Rólam és a Szolgáltatásaim menüpontba.

Megjegyzem, gyakori tapasztalat, hogy a megelőzésről már lekésve, az aktívan feszült időszakotokban találtok rám és előfordul, hogy sírva beszéltek; elnézésért kiáltva. Minden el van nézve, hozzászoktam és no para! Ez természetes. Nem nevetlek ki, ígérem. Gyere és beszéljünk!

Az alábbiakban láthatod a hagyományos eljárási folyamatot (0-3.lépésekig). A rendkívüli járványhelyzetre reagálva, a kékkel jelölt időszakos tartalommal szeretnék hozzájárulni a haladásodhoz:

 • RAPID tanácsadás bejelentkezés nélkül, amint elérsz! Gyors feszültségcsökkentés, azonnali megkönnyebbülés: (mindössze 30 perc; alkalmilag és bérlettel is!)
  • Elvileg temérdek felszabadult ideje lett sokaknak. Mégis más a megélésed? Ha egyszerűen nem tudsz több időre elszabadulni, fókuszálni a home office/online suli/összezártság/háztartás/stb. szerepekből, de egy gyors feszültségmentesítés elengedhetetlen a jobb közérzetedhez, akkor válaszd az “itt & most” tehermentesítést. Nyilván nem ez a hosszú távú megoldás, de “életmentő” is lehet. Ugye érted…

0.lépés:  Várlak egy telefonos előinterjúra. Ha ebben a beszélgetésben az derült ki, hogy tudok Neked segíteni a kérdésedben, akkor az alábbiakból választunk egy Neked való folytatást:

 1. lépés: kezdünk egy 1,5 órás Tanácsadással, amiben kijelöljük, hova is akarunk eljutni? Illetve a Téged foglalkoztató kérdéseket elemezzük. Egy kérdéskörrel általában 5 alkalmat foglalkozunk. Gyakorló házi feladatot adok, és megegyezés szerint 1-2-3 hetente találkozunk.
 2. lépés:
  • A: a kérdésedre választ kaptál, hatékonyak voltunk és arra az eredményre jutottunk, amit vártál ennyi idő és energia befektetésével. Itt lezárjuk a folyamatot és elégedetten elbúcsúzunk egymástól.
  • B: a kérdésedre választ kaptál, de újabb kérdéseid lettek. Ez újabb tanácsaadást igényel, újabb 1-5 alkalom következik, ahol hasonlóan gyors & hatékony módszerrel haladunk.
  • C: a kérdésedre választ kaptál, de szeretnéd fejleszteni a képességeidet, bővíteni az eszköztáradat, gyarapítani a tudásodat egy halom praktikus, életszerű, a mindennapokban élni segítő technikával. Ebben az esetben kérésedre továbbléphetünk a személyedre szabott Tréning irányába.

Előfordulhat, hogy a folyamat során szükségét érzem egy-egy kiváló kollega bevonását eltérő szakterületről. Ezt természetesen előzetesen Veled egyezetetve teszem meg; egyetértés esetén.

Amint végeztünk a választott folyamattal, Te kicserélten távozol, én pedig büszke vagyok Rád. Ennyi. Itt a vége. Nincs évekig hozzám járás. Hatékonyság az annál inkább. (Azt tapasztaltam az évek során, hogy szükség szerint “kontroll” alkalmakra visszatértek hozzám, kb. 1-2 évente, az összegyűjtött kérdésekkel, esetleges kisebb fennakadásokkal, amiket pikk-pakk helyére teszünk, mivel már egy halom új és jól működő ezsköz került a tarsolyba, amiket azóta is használnak a régi Klienseim.)

Ha izgalmasnak találod a fenti, rendhagyó menetrendi variációkat, várom lelkes megkeresésedet, megtisztelő figyelmedet!