Első lépésben kérlek, telefonon  (+36 70 466 07 62) vagy e-mailben (beszeljunk@albertkinga.com) vedd fel velem a kapcsolatot és tekintsd át az alábbi link tartalmát: http://albertkinga.com/adatkezelesi-tajekoztato/.  Minden hozzám fordulóval úgy kezdem, hogy beszélgetek ingyenesen, max. 30 percet. Érdeklődj kérlek az előinterjús, szabad időpontokról. Ez az első ajándékom Neked. Szolgáltatásaimat csak ezt követően tudod igénybe venni.

Amennyiben továbblépünk és úgy döntünk, hogy elkezdjük a közös munkát, az alábbi elérhetőségeimen találkozhatunk:

Személyesen: (A parkolás 2020.augusztusig ingyenes, utcai.)
Online:
  • Zoom (privátban küldök linket)
  • Skype (privátban küldök linket)
  • telefon.

Gyakran előfordul, hogy klienseim között nem kevesen földrajzilag elég távol esnek tőlem,  így ennek áthidalására egyre több igény mutatkozik a telefonos vagy online (Zoom, Skype) alkalmak iránt. Így akár saját környezetedből is eléred a különböző szolgáltatásaimat.  Ilyen esetben hanggal és/vagy képpel dolgozunk.

Amennyiben ezt választod, kérlek biztosítsd a nyugodt, komfortos, zajmentes környezetet az eredményes közös munkavégzésünk érdekében. Továbbá kérlek, hogy a beszeljunk@albertkinga.com címre küldd el a számlázási címedet. (Utalásos számlát arra a névre tudok kiállítani, ahonnan a befizetés érkezik.) Megértésedet köszönöm.