Első lépésben kérlek, telefonon  (+36 70 466 07 62) vedd fel velem a kapcsolatot.  Minden hozzám fordulóval úgy kezdem, hogy beszélgetek ingyenesen, max. 30 percet. Érdeklődj kérlek az előinterjús, szabad időpontokról. Ez az első ajándékom Neked. Szolgáltatásaimat csak ezt követően tudod igénybe venni.

Amennyiben továbblépünk és elkezdjük a közös munkát, az alábbi elérhetőségeimen találkozhatunk:

Személyesen: (A parkolás mindkét helyen ingyenes, utcai.)
Online:
  • Zoom (privátban küldök linket)
  • Skype (privátban küldök linket)
  • Viber, MSN, telefon.

Gyakran előfordul, hogy klienseim között nem kevesen földrajzilag elég távol esnek tőlem,  így ennek áthidalására egyre több igény mutatkozik a telefonos vagy online (Zoom, Viber, Skype, MSN) alkalmak iránt.Így akár saját környezetedből is eléred a különböző szolgáltatásaimat.  Ilyen esetben hanggal és/vagy képpel dolgozunk.

Amennyiben ezt választod, kérlek biztosítsd a nyugodt, komfortos, zajmentes környezetet az eredményes közös munkavégzésünk érdekében. Továbbá kérlek, hogy a beszeljunk@albertkinga.com címre küldd el a számlázási címedet. A hatályos jogszabályok értelmében kérlek, vedd figyelembe az alábbiakat:

  • utalásos számlát arra a névre tudok kiállítani, ahonnan a befizetés érkezik.
  • amennyiben több részletben történik a fizetés – akár utalás, akár kp. – az előlegszámla és a végszámla azonos névre kell, hogy szóljon. Megértésedet köszönöm.