Üdvözöllek Kedves Érdeklődő!

Először is hadd gratuláljak a bátorságodért, kíváncsiságodért. Ezek első lépések a fejlődés útjára lépés idején.

Az emberi viselkedéssel, a szokásokkal foglalkozom terapeutaként. Speciálisan abban tudlak segíteni, ami Téged a legjobban akadályoz. Módszerem nem hétköznapi és nem a szokványos terápiás kezelésekkel haladok.

Célom és küldetésem olyan emberek inspirálása, képzése és oldása, akik képesek kimondani, hogy EBBŐL ELÉG VOLT!  Olyan emberekkel foglalkozom, akik elakadtak az életükben és rájöttek, ez többé nem jó irány, változtatni szeretnének és talán fogalmuk sincs vagy pontosan tudják, merre induljanak, de nem ismerik a “hogyan”-t.  Egy céljuk biztosan van, jobban akarják érezni magukat a bőrükben, nyugodtabbak szeretnének lenni, vidámak és céltudatosak.

Szeretném Neked átadni mindazt, amit én is megtanultam, amíg kihámoztam magamat a saját nyomorúságosnak megélt helyzetemből. Az oldalon csak olyan menüpontokat, témákat találsz, amelyeket személyesen megéltem, túléltem, átmentem rajtuk. Olyan tapasztalat csomag és lexikális, illetve gyakorlati tudásanyag van a birtokomban, amelyet személyre szabhatok Neked, hogy Te is kijuss a saját útvesztőidből; gyorsan, hatékonyan és végérvényesen!

Kínálok Neked egy igen magas minőségű életet, ha fel vagy rá készülve. Mert ez nem mindenkinek való, az egyszer biztos. Nézzük meg, hogy mire vagy nyitott és befogadó, mivel tudsz azonosulni, mire vágysz és miben vagy most. Nálam az alábbi témakörökből tudsz választani és hangsúlyozom, hogy akár 4-6 alkalom után valódi, tartós eredményeket produkálunk együtt:

  • terápiás kezeléseket vehetsz igénybe offline Tihanyban vagy online kényelmesen, az otthonodból és bárhonnan
  • oktatást kérhetsz online és offline; kiscsoportban vagy teljesen egyénileg is
  • online tananyagot vásárolhatsz több témakörben
  • havi, kiscsoportos nyilvános eseményhez kapcsolódhatsz (pl. Pelsona – a hivatalos balatoni Női Kör)

Ezekről részletesebben az oldalamon olvashatsz.

Bővebben rólam: szakmai és privát vonalon egyaránt megismerkedhetsz velem.