Üdvözöllek Kedves Hölgy, aki megérett a változásra!

Gyakori tapasztalat, hogy a megelőzésről már lekésve, az aktívan feszült időszakodban találsz rám és előfordul, hogy sírva beszélsz; elnézésért kiáltva. Minden el van nézve, hozzászoktam és no para! Ez természetes. Nem nevetlek ki, ígérem. Amennyiben megnyugtató számodra azt olvasni, hogy nem azért értelek meg, mert a könyvekből tanultam, amit tudok, hanem az élettapasztalatom is legalább ekkora részt hozzáad, akkor lapozz bele a tabuk nélkül felvállalt történetembe.

Ha nem ekkora a problémád és “csak” elakadással küzdesz adott életterületeden, érzed a tüneteket, egyik testi, másik érzelmi, s már kezd kellemetlenné válni, akkor is várlak lelkesedéssel egy díjmentes előbeszélgetésre: +36704660762, beszeljunk@albertkinga.com

 

Ez lesz a 0.lépés. Ha ebben az előinterjúban az derül ki, hogy tudok Neked segíteni a kérdésedben, akkor döntést hozunk a folytatásról.

Előfordulhat, hogy a folyamat során szükségét érzem egy-egy kiváló kollega bevonását eltérő szakterületről. Ezt természetesen előzetesen Veled egyezetetve teszem meg; egyetértés esetén.

Amint végeztünk a választott folyamattal, programmal, Te kicserélten távozol, én pedig büszke vagyok Rád. Ennyi. Itt a vége.

Nem hiszek abban, hogy egyetlen alkalom elegendő ahhoz, hogy tartós változás jöjjön létre. Nem hiszek abban sem, hogy hosszú éveket kellene eltölteni tanácsadással, függőségi viszonyban a szakemberrel. Nincs évekig hozzám járás. Hatékonyság az annál inkább. (Azt tapasztaltam az évek során, hogy szükség szerint “kontroll” alkalmakra visszatértek hozzám, kb. 1-2 évente, az összegyűjtött kérdésekkel, esetleges kisebb fennakadásokkal, amiket pikk-pakk helyére teszünk, mivel már egy halom új és jól működő eszköz került a tarsolyba, amiket azóta is használnak a régi Klienseim és Te is fogsz majd.

Ha izgalmasnak találod a fentieket, várom lelkes megkeresésedet egy előzetes félórás, díjmentes telefonos interjú egyeztetéséhez: +36704660762, beszeljunk@albertkinga.com