Megenged, hogy Rád adjak egy olyan szemüveget, amelyen át eddig sosem tapasztalt módon látod majd tartósan a világodat és benne magadat? 

Kérdem én, valaki valaha is elmagyarázta Neked totálisan érthető módon úgy a pozitív gondolkodást, hogy:

A: nem aludtál bele?                               B: TÉNYLEG megértetted és azóta is frankón működteted?

stressz

girl-839826_640

Szeretnél egy abszolút felhasználóbarát, pillanatok alatt befogadható, szuper eszköztárat, amivel elindulhatsz végre a “nagy utazásodra” azért, hogy a saját legforróbb vágyaidat végre mindet, egytől egyig sorra megvalósítsd? 

Elcsépelten hangzik?

El tudod hinni, hogy merném kockáztatni a hírnevem és bevállalnám a csalódottságod lehetőségét?

Ilyen tudásanyagot, ennyi idő alatt, ilyen minőségben csak a mi iskolánkban kaphatsz, ezt a jogvédettség és a nemzetközi védnökség támasztja alá.

Számos tudományosan bizonyított száraz, unalmas tényt olvashattok erről, de kérlek, kizárólag megbízható forrásból informálódjatok.

A fent említett szárazsággal szemben én egy, a szórakoztatóan közérthetőség jegyében konyhanyelven, de ékesen, színesen tálalt jól emészthető, tömör, lényegre törő, számodra felesleges részletekre nem kiterjedő tartalmat kínálok mindössze 2 napban! Persze csak akkor, ha egyedül nehezen boldogulsz ebben a sűrű sötét erdőben, ami az önfejlesztés piacára nőtte rá magát. És az idődet, energiát szívesebben fordítanád egy jó kis kikapcsoló, feltöltő élményre, sétára, könyvre, szeretkezésre, vagy nemsokára aktuálissá válik a Balcsiba láblógatás üde kis pohár borral a kezedben, ahelyett, hogy hosszú évekig bandukolsz a rengetegben.

Ha időt spórolnál, tarts velem! Ha Téged is érdekel, hogyan működik a fejünkben az a sok tekervény és nekünk vajon miért is határozza meg a mindennapjainkat, ha megismerjük ezek működését?

soap-bubble-platinumportfolio-pixabay

Hangsúlyozom, nem klinikai pontosság, csak egy gyors haszon. Nem érünk rá nem jól élni, haladni kell. Célja, hogy megértsd, mennyire fontos ez az infó számodra is! Ha ezt nem tudod, aligha fogsz kitörni…

Agy és elme közti eltérés: a fizikai agyunk egy irányító, elosztó központ. Ha kap jó tápanyagértékű élelmet a “benne ülő koordinátor”, egész jól tud működni. Ha szennyet eszik, olyan lesz az elosztás is, a feladatok delegációja is. Azzal együtt, hogy ide egy jól megtermett karbantartó szakit képzelünk el, nem tévedtünk sokat; az agy legfőbb támogató tápanyaga a kiváló minőségű esszenciális zsír. Cukor nem kell neki. Bátran csekkold a legfrissebb neurológiai, immunológiai és biokémiai vizsgálatok eredményeit a legmegbízhatóbb nemzetközi forrásokból (http://thelancet.com/http://jamanetwork.com/journals/jama). Ha az autódba nem jó minőségű olajat teszel, vagy csak szűrögeted csere helyett… azt hiszem érted a hasonlatomat :).

Na lássuk az agyunkat, van 2 félgömbszerű rész a fejünkben. Jobb kezed oldalán kreatív, színes, játékos, balról analizáló, kritikus, racionális. (Befogadható ennek miértje, hiszen e világunk duális; van benne nappal és éjszaka, férfi és nő, hideg és meleg.) Ha ennyiből állna, csak maximum pislogni tudnánk egymásra némán és kész. 🙂 Ennél sokkal lenyűgözőbb szerkezet ez. A lebenyek több oldalról is, többféle szerepet betöltve védik, működtetik a félgömböket és az azokhoz kapcsolódó, vagy bennük lévő tartalmakat. Erről bővebben a pont egy hónap múlva induló, mindössze 2 napos alapozó kurzusomon, első lépésként itt: http://albertkinga.com/kurzusok/

Úgy érzed, ott a helyed? Lecsípnél a nyaralási pénzből azért, hogy az életed egész éves nyaralássá váljon? Még tart az early bird, használd ki! 

A tudás hatalom!

Tanulni és nem gondolkodni: hiábavaló fáradság.

Gondolkodni és nem tanulni pedig veszedelmes.

/Konfuciusz/

Az oktatásnak olyannak kell lennie, hogy a

felkínáltakat mint értékes ajándékot, és nem mint

nehéz kötelességet fogadják be.

/Albert Einstein/

 

Tanulj, amikor mások alszanak, gyakorolj, amíg szórakoznak és előbb utóbb élj úgy, ahogyan ők csak szeretnének!

letöltés (2)

Tudtad, hogy ez a kurzus a kifejezetten magukra igényes, érett, ébredező ember számára lett kidolgozva, aki nem kíván beletörődni a sorsába és ad magára. Nem csupán szép ruhát és jó kozmetikumot, a popsija alá kiváló autót, hanem olyan életre szóló, roppant gyakorlatias tudást is, amit bármikor előkaphat és azonnal használhat, amikor csak szüksége van rá; teljesen mindegy, hogy rohanó világunkban dübörgő üzletember teljesítménynöveléséről, sportolóként versenyre készülő leendő bajnokként, a házasságát ráncba szedni és megújítani készülő igényes nőről vagy férfiról, sőt a magánnyal, egészségügyi problémákkal vagy pénzügyi kérdésekkel mindennapi harcot vívó emberről legyen szó.