Ügyfeleimmel rapid támogatás vagy hosszú távú mélymerülő, fejlesztő programok keretében dolgozom együtt; jellemzően online.

Női szakemberként meglepő módon férfi gondolkodásmódban töltöm időm nagyobb részét. Így tisztában vagyok azzal, hogy a férfiaknak is lehet törékeny pillanata. Ilyen esetben 1/1-es időszakos, intenzív, diszkrét háttértámogatója, trénere vagyok; mentális és fizikai vitalitása érdekében. Erejét rendhagyó módon maximalizálom, feszültségét minimalizálom, újra kezébe adom önmaga felett a kontrollt.

Az ügyfeleimmel közösen elért eredmények már 1-3 alkalom után életszerű tapasztalatokban, első körben vitalitásban és kimagaslóbb teljesítményben jelentkeznek. Annak ellenére, hogy nem üzleti tanácsadó vagyok, a várt haszon mind a magán-, és üzleti életükben egyértelműen érzékelhető.

Általában az önmagáért, vagy a családjáért a karrierjében magasra törő vagy oda igyekvő, 30-60 év közti sikeres, igényes ügyfelekkel dolgozom, 8 – 12 hetes és akár féléves programok keretében, akik a saját maguk legjobb verzióját alakítják ki velem. Majd működtetik magukat önállóan.

Érdekel, miben és hogyan tudlak Téged is támogatni?

Amennyiben megvan mindened, de mégis oly’ sok minden hiányzik, akkor itt az ideje a 23. órai prevenciónak.

Tudom, mi zajlik benned. Vállalati közép-, és felsővezető férfiak, illetve kisebb cégek férfi tulajdonosai között szocializálódtam, miközben folymatosan figyeltem őket. Láttam őket elmerülni, felemelkedni, vissza-, és lecsúszni, hatalmas sikereket elérni és megtartani, veszíteni, küzdeni; a legszélesebb mosollyal. Tudom, mi jár a fejükben amikor nagyon dolgoznak és amikor nagyon nem. Tudom, milyen hazamenniük; családhoz vagy üres otthonba. Tudom, hogy vannak olyanok is, akik félreállnak hazafelé az úton vagy a garázsban húzzák az időt, mielőtt belépnek a lakóhelyükre.

21 éve kutatom, gyakorlom és tanulom az ember működését. A múltamat számos hálás, azóta jóval kiegyensúlyozottabb, önmaga zsigeri vágyait is érvényesíteni képes, ereje teljében élő férfi kövezi. Elmondásuk alapján jóval nyugodtabb, kontrolláltabb, kiszámíthatóbb, kreatívabb, vitálisabb életük van a velem való intenzív, időszakosan igényelt ciklusokat követően. Legtöbben hasonlóan nyilatkoznak:

“Jobban tudok örülni az életemnek!”

“Hihetetlenül felszabadító veled dolgozni, beszélni!”

“A közös munkánk során egy légvételből érzed, mi zajlik bennem, ez elképesztő!”

Együttműködésünk rapid verzióban inkább érzelmi wellness időtöltés, mely feltöltődést, és gyors tünetkezelést ad sok haszonnal. A hosszú távú programjaim keretében inkább fénysebességgel megtérülő boot camp-ben érzed magad.

Ha átengeded magad a közös munkánkba, azon leszek a legjobb gyakorlatias össztudásommal, hogy a hatástöbbszörözés jegyében a leggyorsabb megtérülést és fejlődést érjük el közösen.

Szigorú titoktartási és etikai szabályzattal dolgozom. A személyedre szabottan legyártott, használatra kész stratégiákat úgy adom át, hogy közben képessé teszlek azok önálló használatára.

Az ehhez szükséges, diplomára épülő szakképzettségeken felül rendelkezem egy különös érzékkel. Képes vagyok úgy tartani a 3 lépés távolságot, hogy közben mélyítem a bizalmat. Ez egy kényes mondat, tudom. Lényege, hogy az együttműködés gyümölcsét a folyamat közvetlen és közvetett résztvevői is jóízűen fogyasztják.

Amennyiben szeretnéd visszanyerni, fejleszteni, maximalizálni az irányítási képességeidet, és ezzel egyidőben minimalizálni a feszültségedet, sőt szeretnéd vitalitással megtölteni az értékes életedet, írj rám, és beszéljünk a lehetőségeidről!

Első körben pár kattintással foglalj időpontot egy előzetes díjmentes perspektíva konzultációra, amely félórát vesz igénybe.