Írásom szemtelen lesz, tőlem nem szokatlan módon. Ám semmi esetre sem szenvtelen.

A piszkos anyagiakról fogok beszélni. Mindamellett, hogy a pénz számomra már régesrég nem egy hajszolt érték, hanem olyan eszköz, amely segít megvalósítani a céljaimat, nem engedhetem el magam mellett a kérdést megválaszolatlanul. Többen is kérdeztek az idén júniusi hozzáállás váltásomról…

26215.wMi az oka az árcsökkenésnek? Megőrültem? Nem, nem így történt.

Sokan tudjátok, hogy a jótékonykodás tőlem nem távol eső ügy. Eddig azt preferáltam, hogy a mozgássérült/rokkantnyugdíjas/ágyhoz kötött/kerekesszékes embertársaimat segítve ingyenesen házhoz mentem, minden tőlem telhetőt beleadtam – a többi önkéntes terapeuta társammal együtt -, és jellemzően közel nincs olyan értéke a másik oldal számára, mint azoknak, akik az önfejlesztésükre szorgalmasan gyűjtenek.

Ezért döntöttem úgy az önvizsgálatot, érzéseim fürkészését követően, hogy egységesen adok kedvezményt minden egyes haladni, előre törni, kitörni vágyó, s a NEM beletörődő, magukért ügyesen-szorgosan belső munkálatokat végző társaim számára. Nincs több ingyenes alkalom; csak kiemelkedő kivétel esetén.

 

Legyen meg az adok-kapok egyensúlya! Az én munkámban nem külső szer hozza a rapid megoldást. Nálam úgy jön létre a 100%, hogy Te adsz bele 50-et és én is.

25_6613_652640_be9860fcfe9d5bead0d157e7fd716e15_117d13_301

 

 

Közös, rövid időtartamú munkáról van szó. Neked is akarnod kell, forró vággyal kell, hogy azt mondd: “Elég ebből, ami van. Más minőségre vágyom és szívesen teszek apró, első lépéseket érte!”

 

 

 

Ha ez Benned van, máris óriási előnyben vagy azokkal szemben, akik csak várnak és várnak,22285637-boldogtalan-üzletember-állt-karba-tett-kézzel-grimaszok-és-meredt-a-kamera-egy-mogorva-kifejezés,-el

sult-galamb

bosszankodnak és kételkednek, minden megoldásra van egy kiválónak tűnő kifogásuk és soha nem merik kidugni az orrukat az eleinte langyos kényelmet nyújtó, majd az évek, évtizedek során keserű, rideg börtönné fajult komfortos világukból.

Hangsúlyozom; NINCS negatív referenciám olyannal, aki teljes szívvel-lélekkel beleállt; legyen szó magánéleti, mentális vagy testi gondról a teljesítménykényszertől az újra talpra állásig, a testi rehabilitációtól a magányig, vagy akár a stresszkezelés, kreatív készségfejlesztés és célkitűzések és daganatos elváltozások sem ritka témák. Olyannal, aki hozzáállást változtatott a szelíd módszereim, gyakorlataim segítségével és nem félt az ÚT során felmerülő fájdalmas időszakoktól, és mindenekfelett nem rettegett a változástól. Mert a változás az egyetlen örök dolog az életünkben, ezt tudnod kell. Nézd meg az anyatermészetet, a bőröd állagát, a hűtőben két hete hátragurult citromot, és a nyárindító, kitörésre invitáló remek, egyéni foglalkozásokra vonatkozó áraimat! (http://albertkinga.com/itt-es-igy-dolgozom/) Nem fogsz csalódni, ezt garantálom. Annyit kell tenned, hogy beleállsz teljes önvalóddal és mi törünk együtt előre, nyílegyenesen, az önszabotáló okokat megszüntetve, belső konfliktusaidat szép sorjában feloldva.

Ha rendbe akarod tenni magadat, nem ülhetsz karba tett kézzel.

De tudnod kell, a kitartó belső munkád nem lesz sokáig fárasztó, hisz’ minél többet gyakorolsz, annál gyorsabban automatizmussá válik, amint szokássá fejlesztetted a praktikus gyakorlatokat. Ez pedig nem több pár hétnél, hónapnál; kinek-kinek az egyéni ritmusa szerint. NINCS évekig tartó maszatolás, ezt ígérem. Azt is, hogy nem fogom a kezed hosszú távon.

Megtanítalak JÓL ÉLNI, KIVÁLÓAN GONDOLKODNI, és aztán jól elengedlek a magad útján! 😉

Nem abból élek, hogy magamhoz láncolok pár embert. Helyette minél több embert minél gyorsabban oldok, kezelek, reformálok, tanítok, a lehető leggyakorlatiasabb formában, hogy mielőbb végre a SAJÁT VÁGYAI szerint, a SAJÁT ÉLETÉT élhesse.

élet cél

Ehhez mit nem szabad tenned:

  • az elvárások tömkelegében hátradőlve egy megmentő után sóvárogsz a személyemben.

Ehhez mit tanácsolok, hogy tegyél:

  • működj együtt velem hatékonyan, rugalmasan, szembemenve a félelmeiddel!

IMG_2622-e1476975316596

 

Amíg félsz, ott leszek. Amint leküzdötted, bátor hőssé nyilvánítalak és szabad emberré válsz! Egyszer s mindenkorra!

Várlak nagy szívvel, és odaadó törődéssel, ha fel mersz keresni!

Ne feledd, a nem elég jó minőségű élethez nem kell erő és bátorság! Ezek csak a magasságok eléréséhez kellenek. Nincs belőle? Nézzük meg, miért nincs. Gyártsunk  bátorságot; hiszen az én módszerem erre is kiváló…